OM ROSENGÅRDCENTRET


Hvem er centret for?

Rosengårdcentret er for alle, der er bosat i Silkeborg Kommune og fyldt 60 år eller er førtidspensionist.


Brugerstyret aktivitetscenter

Rosengårdcentret er et kommunalt tilbud med henblik på vedligeholdelse og udvikling af sundhed og livskvalitet. Huset er drevet af frivillige og ansatte i fællesskab. Vi har det sjov og alle kan være med.


Aktiviteter og arrangementer

Rosengårdcentret i Silkeborg tilbyder en bred vifte af arrangementer og aktiviteter med socialt samvær. Her er glæde og livskvalitet er i fokus.


Du kan deltage i over 90 forskellige aktiviteter. Aktiviteterne spænder bredt over bevæglese, kreative værksteder, samvær, fordybelse, musik og meget mere - fælles for alle er, at de er med til at give seniorer en indholdsrig hverdag i en atmosfære af livsglæde og gensidig respekt. Den enkelte bruger kan involvere sig efter lyst og behov og på den måde være med til at skabe positive oplevelser mennesker imellem. Du kan se alle vores aktiviteter HER.


Desuden har vi forskellige arrangementer i løbet af året. Du kan blandt andet spille banko, komme til fester, koncerter og foredrag. Se de kommende arrangementer HER.


Frivillig i Rosengårdcentret

Rosengårdcentret er baseret på frivillighed og der er masser af opgaver, der skal løses. Så hvis du har lyst til at gøre en forskel, så har vi også brug for dig. Du kan f.eks. hjælpe vores pedel med pedelopgaver og havearbejde eller måske give en hånd med i køkkenet enten i skrælleriet, opvasken eller ekspedere i caféen og meget mere.


Som frivillig i Rosengårdcentret er du en uvurderlig del af holdet og bliver blandt andet inviteret til vores årlige arrangement for vores frivillige. 


Rosenbladet

Rosenbladet udkommer 1 gang om måneden. Her kan du læse om aktiviteter, nyheder, madplanen og meget mere vedrødende Rosengårdcentret. Rosenbladet laves af frivillige i samarbejde med centerlederen. Har du forslag til indholdet i Rosenbladet er du velkommen til at skrive til redaktionen HER.


Sådan kommer du i gang

Kig ned i Rosengårdcentret og tag en snak med os. Vi sidder klar i Informationen til at byde dig velkommen.


Du er også velkommen til at ringe eller skrive - eller kigge forbi til en rundvisning. Se mere HER.


Rosengårdcentret

Tulipanvej 2

8600 Silkeborg

Tlf. 89 70 35 20

Send mail